Χορηγοί Επικοινωνίας

Radio Distomo

logo-radioTo Radio Distomo από τη πρώτη στιγμή αγκάλιασε θερμά και προέβαλλε το Φεστιβάλ με όλη του την δημοσιογραφική ομάδα.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει διαρκώς για τα πολιτισμικά και περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής μας.

Τώρα και σε συνεργασία με την DigiWorx mULti-mEDia, ανέπτυξαν και συντηρούν το ειδησεογραφικό κομμάτι του σταθμού που απευθύνεται στην Βοιωτία και όχι μόνο.

ΡαδιοΔίστομο - Η καθαρή φωνή της Βοιωτίας - Η δική σου φωνή

Από το 2012 και εντεύθεν το Radio Distomo αναλαμβάνει συνδιοργανωτής του Φεστιβάλ μαζί με την Μ.Κ.Ο Αειφέρων και την ομάδα 4WaveCrew.

City FM

cityfm

O Λιβαδείτικος σταθμός που στηρίζει τη διοργάνωση, και απευθύνεται κατά βαση στο νεανικό κοινό της περιοχής, εκπέμπει στα 92 ΜΗΖ, στη Λιβαδειά.

Καλεστε τον Παναγιώτη Καρβούνη στο 22610 81041

Μojo Radio 107,7

mojo_s

Ο Πατρινός σταθμός, αποτελεί το νέο συνεργάτη μας εκτός των τειχών. Εκπεμπει στους 107.7 στην ΒΔ Πελοπόννησο και καλύπτει μουσικά το νεανικό κοινό της περιοχής.

Κος Χρήστος Συρίμπεης

http://www.mojoradio.gr

RadioThiva

radio-thiba

Το Ράδιο Θήβα ενισχύει με τη χορηγία του το φεστιβάλ φέτος και προωθεί με τη δική του εμβέλεια στο Θηβαϊκό χώρο τις δραστηριότητες και τις δράσεις του 3ημέρου.

Επικοινωνείστε με Παναγιώτη Πούλιο στο 22620 23860  

 

Ράδιο Ένωση

radio_1Το Ράδιο ένωση, ο σταθμός του σωματείου των εργαζομένων στο Αλουμίνιο, προστέθηκε φέτος στους χορηγούς επικοινωνίας μας.

Ευχαριστούμε τον κο Σοπασουδάκη τον πρόεδρο του σωματείου για την ενέργειά του αυτή που δείχνει την ευαισθησία του σωματείου στα πολιτιστικά δρώμενα των νέων της περιοχής μας.

Radio Amfissa

radioamfissa_s

Το Ράδιο Άμφισσα ενισχύει φέτος τπ φεστιβάλ και προωθεί τις δραστηριότητες του τριημέρου.

Επικοινωνείστε με Δημήτρη Ταλάντη στο 22650 79190

Βοιωτική ώρα

viotikiH "BOIΩTIKH ΩPA" είναι η αρχαιότερη εφημερίδα της Bοιωτίας και μία από τις παλαιότερες της Στερεάς Eλλάδας. Iδρύθηκε το 1979 από το δημοσιογράφο και θεατρικό συγγραφέα Πέτρο Xουτζούμη.

Στα  32 χρόνια που πέρασαν από τότε η εφημερίδα κυκλοφορεί αδιαλείπτως και με συνέπεια στο χρόνο της έκδοσής της. Ξεκίνησε ως μηνιαία Πολιτιστική Έκδοση, σύντομα έγινε δεκαπενθήμερη στην συνέχεια εβδομαδιαία και τον Mάρτιο του 1993 Hμερήσια.

Tο 1999 με την συνταξιοδότηση του Πέτρου Xουτζούμη την σκυτάλη της Έκδοσης παρέλαβαν οι δύο γιοί του Xριστόφορος και Mπάμπης Xουτζούμης. O μεν πρώτος ως τεχνικός της Έκδοσης, ο δε δεύτερος στη Διεύθυνση.

Φέτος η εφημερίδα ανέλαβε την έντυπη χορηγία επικοινωνίας του Φεστιβάλ. Τους ευχαριστούμε

DigiWorx mULti-mEDia

dw2H DigiWorx mULti-mEDia, κινείται στο χώρο του web advertising και αξιοποιώντας την οργανωτική εμπειρία και αγάπη του ιδιοκτήτη της για τη μουσική, στρέφεται και στο χώρο της διοργάνωσης σχετικών events.

Το site του Φεστιβάλ, που κατασκεύασε η επιχείρηση, αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την καθιέρωσή του, στα πολιτιστικά και περιβαλλοντικά δρώμενα της περιοχής.

Επικοινωνία

Καλέστε μας στο 210 2284162,

6980 116176, ή στείλτε mail

στο info@beachwave.gr

Συνομιλία μελών

Latest Message: 7 years, 7 months ago
  • SimeiaStixis : Καλημέρα ... Κανένε νεότερο για φέτος;;
  • demor : Δε ξερω τι θα γινει φετος, αλλα αρκετοι φιλοι ενεργοποιουνται! Ιδωμεν... Υποψιασμένος Περιστρεφόμενα μάτια
  • demor : χαθηκαν βεβαια ολα τα Posts στα social media, αλλα οκ, εδω ειμαστε να τα ξανασηκωσουμε Πολύ χαρούμενος
  • demor : Ηackers χτυπησαν το site και μολις κατορθωσαμε να το σηκωσουμε ξανα Κύριος Πράσινος
  • [chwilowki p : Particularly informative look forward to coming back.
  • [chwilowki 1 : Truly such a handy website.
  • demor : Τα συναισθηματα αναμικτα και εντονα,... Το φεστιβαλ ολοκληρωθηκε για φετος και μας αφησε χαρες, ενθουσιασμους, δεος αλλα και θυμό και ένταση... Μεγάλο εγχειρημα φετος μεσα στην καρδια της κρισης... περασαμε αλωβητοι με μικρες γρατζουνιες... αλλα εμεις απτοητα αισιοδοξοι, φωναζ
  • demor : εχουμε (ζωη να χουμε) 15 απογευματινά και 3 πρωινα σχήματα!!! Σε λίγο θα αναρτήσουμε το τελικό προγραμμα με κατ εκτίμηση ωρες εμφάνισης..
  • demor : οι μπάντες έχουν από 20 - 30 λεπτά κ εχουν 15 λεπτα να μαζεψουν και να στησουν... Να προσπαθησουμε να μην ξεπερασουμε τα 45 λεπτα συνολικά... μονο οι μπαντες που κλείνουν την καθε μερα έχουν παραπάνω χρόνο. Βοηθείστε την οργάνωσγη με το να τηρήσετε οσο γίνεται το πρόγραμμα... εχουμε
  • tovgr : Οι μπαντες ποση ωρα περιπου εχουν onstage?

Guests are shown between [].

Only registered users are allowed to post

Διοργάνωση

Διαφήμιση

Συνδιοργάνωση

Διαφήμιση

Χορηγός Έντυπης Επικοινωνίας

Διαφήμιση

Χορηγοί επικοινωνίας

cityfm

mojo_s

radio-thiba

radioamfissa_s

radio_1

Social Media Sponsor

Διαφήμιση

Κατασκηνωτική Προώθηση

Διαφήμιση

Rockha Radio - Dinos Rose

Διαφήμιση

Υποστήριξη

Διαφήμιση

Αποκλειστικός Τροφοδότης

Διαφήμιση

Χορηγός new media

dw2

Ηχητική Υποστήριξη

logo_fm

Οπτική Κάλυψη

Διαφήμιση

Δηλώστε συμμετοχή

face