Υποστηρικτές

Fisher - Morris productions

logo_fmH Fisher - Morris productions, αναλαμβάνουν την τεχνική υποστήριξη σε ηχητική κάλυψη του φεστιβάλ.

Ειναι 2 νεαροί επαγγελματίες που γνωρίστηκαν στο πρώτο φεστιβάλ και ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ηχητική παραγωγή και υποστήριξη των νέων μουσικών σχημάτων πανελληνίως.

Καλέστε το 210 2284162

DigiWorx mULti-mEDia

dw2H DigiWorx mULti-mEDia, κινείται στο χώρο του web advertising και αξιοποιώντας την οργανωτική εμπειρία και αγάπη του ιδιοκτήτη της για τη μουσική, στρέφεται και στο χώρο της διοργάνωσης σχετικών events.

Λειτουργεί σαν οργανωτικός σύμβουλος, παρέχει γραφιστική υποστήριξη και λειτουργεί σαν προωθητική επιχείρηση των media του Φεστιβάλ. 

Αειφέρων - 4Wave Crew

aeiferon_f_logoΗ ΜΚΟ Αειφέρων - Περιβαλλοντική και Πολιτισμική Συνείδηση & Επαγρύπνηση, είναι ο βασικός διοργανωτικός φορέας του Φεστιβάλ. Πληροφορίες στο http://www.enviropol.org.gr

Η 4Wave crew είναι αυτόνομη καλλιτεχνική ομάδα που επιμελείται το καλλιτεχνικό και τεχνικό κομμάτι του φεστιβάλ.

Αλουμίνιο Α.Ε.

logo_aluminion_AE

Το Αλουμίνιο ΑΕ παραμένει ο βασικός υποστηρικτής μας στη φιλοξενία του χώρου, αλλά και σε τεχνικά θέματα και στην φιλοξενία και σίτιση των εκτός των τειχών καλλιτεχνών μας.

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

O Δήμος  Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, το 2012, ανέλαβε υπό την αιγίδα του το Φεστιβάλ και παρεχώρησε το χώρο των Δημοτικών Κατασκηνώσεων για τη διενέργεια της κατασκηνωτικής του επέκτασης. Η κίνηση αυτή βάζει αργά αλλά σταθερά τις βάσεις για την οικονομική αυτονόμηση του Φεστιβάλ και την τελική καθιέρωσή του, σαν ένα βήμα παρουσίασης των νεανικών δράσεων της περιοχής, στο χώρο της μουσικής και όχι μόνον. 

O πρώην Δήμος Διστόμου αρχικά μέσω του τότε δημάρχου, Θανάση Πανουργιά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και αγκάλιασε την εκδήλωση από το ξεκίνημά της και με τις σωστές παραινέσεις και υποδείξεις καθώς και με την τεχνική του υποστήριξη και διάθεση της σκηνής του έδωσε το αρχικό έναυσμα.

Ο ενιαίος "Καλλικράτειος" Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, συνεχίζει να μας στηρίζει σε τεχνικό επίπεδο. Όμως η πρόκληση από την ενοποίηση των τριών μεγάλων περιοχών του νομού μας, είναι μεγάλη και εκτιμούμε ότι μπορεί να βοηθήσει το Φεστιβάλ στην ανάπτυξή του.

Όπως και την πρώτη φορά, ούτε ένα ευρώ δε δαπανήσαμε από δημοτικά ή άλλα δημόσια κονδύλια πιστοί στην αρχή μας για τη διατήρηση της αυτόνομης πορείας μας σαν Μη Κυβερνητική Οργάνωση και ένα Φεστιβάλ που θα έχει προοπτική και στόχο να προσφέρει στην τοπική ανάπτυξη και κυρίως στις τουριστικές επιχειρήσεις, είτε εστίασης είτε ξενιακής κατεύθυνσης.

Όμως τώρα το Φεστιβάλ χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. Από τους χορηγούς μέχρι τους εθελοντές, είναι απαραίτητη η προσπάθεια καθιέρωσής του, ώστε να μπορέσει να αποτελεί πόλο έλξης του κοινού στο νομό μας αλλά και εκτός των τειχών.

Η προοπτική είναι κάποια στιγμή να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του οικονομικά ώστε να προσφέρει στον τόπο μας με τις δυνάμεις του αναπτυξιακά όπως όλοι επιθυμούμε. Οι νέοι της περιοχής μας έκαναν τα πρώτα βήματα και τα πρώτα ...Κύματα, τάραξαν τα νερά

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

Επικοινωνία

Καλέστε μας στο 210 2284162,

6980 116176, ή στείλτε mail

στο info@beachwave.gr

Συνομιλία μελών

Latest Message: 7 years, 8 months ago
  • SimeiaStixis : Καλημέρα ... Κανένε νεότερο για φέτος;;
  • demor : Δε ξερω τι θα γινει φετος, αλλα αρκετοι φιλοι ενεργοποιουνται! Ιδωμεν... Υποψιασμένος Περιστρεφόμενα μάτια
  • demor : χαθηκαν βεβαια ολα τα Posts στα social media, αλλα οκ, εδω ειμαστε να τα ξανασηκωσουμε Πολύ χαρούμενος
  • demor : Ηackers χτυπησαν το site και μολις κατορθωσαμε να το σηκωσουμε ξανα Κύριος Πράσινος
  • [chwilowki p : Particularly informative look forward to coming back.
  • [chwilowki 1 : Truly such a handy website.
  • demor : Τα συναισθηματα αναμικτα και εντονα,... Το φεστιβαλ ολοκληρωθηκε για φετος και μας αφησε χαρες, ενθουσιασμους, δεος αλλα και θυμό και ένταση... Μεγάλο εγχειρημα φετος μεσα στην καρδια της κρισης... περασαμε αλωβητοι με μικρες γρατζουνιες... αλλα εμεις απτοητα αισιοδοξοι, φωναζ
  • demor : εχουμε (ζωη να χουμε) 15 απογευματινά και 3 πρωινα σχήματα!!! Σε λίγο θα αναρτήσουμε το τελικό προγραμμα με κατ εκτίμηση ωρες εμφάνισης..
  • demor : οι μπάντες έχουν από 20 - 30 λεπτά κ εχουν 15 λεπτα να μαζεψουν και να στησουν... Να προσπαθησουμε να μην ξεπερασουμε τα 45 λεπτα συνολικά... μονο οι μπαντες που κλείνουν την καθε μερα έχουν παραπάνω χρόνο. Βοηθείστε την οργάνωσγη με το να τηρήσετε οσο γίνεται το πρόγραμμα... εχουμε
  • tovgr : Οι μπαντες ποση ωρα περιπου εχουν onstage?

Guests are shown between [].

Only registered users are allowed to post

Διοργάνωση

Διαφήμιση

Συνδιοργάνωση

Διαφήμιση

Χορηγός Έντυπης Επικοινωνίας

Διαφήμιση

Χορηγοί επικοινωνίας

cityfm

mojo_s

radio-thiba

radioamfissa_s

radio_1

Social Media Sponsor

Διαφήμιση

Κατασκηνωτική Προώθηση

Διαφήμιση

Rockha Radio - Dinos Rose

Διαφήμιση

Υποστήριξη

Διαφήμιση

Αποκλειστικός Τροφοδότης

Διαφήμιση

Χορηγός new media

dw2

Ηχητική Υποστήριξη

logo_fm

Οπτική Κάλυψη

Διαφήμιση

Δηλώστε συμμετοχή

face